Overnatning i Tyskland ved motorvej

Når kør-selv-feriefolket – og andre – googler de ord der står i overskriften, må det være tilladt at antage, at det er fordi det skal være så let som muligt at komme til det sted man vil overnatte.

At overnatte i Tyskland er en klog disposition, når man begiver sig på kør-selv-ferie, men hvilken motorvej man vil overnatte ved, afhænger naturligvis af hvor man skal på ferie, og hvilken vej man i øvrigt foretrækker at køre. Det drejer sig efter min opfattelse også om at tage stilling til om man vil finde et hotel i Tyskland undervejs, eller om man foretrækker at have styr på overnatningen hjemmefra.

Jeg vil altid bestille overnatning hjemmefra, idet jeg en enkelt gang er kørt af en afkørsel i Tyskland et eller andet sted, hvorefter ingen by dukkede op. Det forlængede vist nok turen med 40-50 km, og var ikke lige det der var behov for på det tidspunkt.

Men – det må man nu tage stilling til selv.

Søg Hoteller

Destination
Check-ind dato
Check-ud dato

Løsningen kan være at bestille hotel lige herover eller – hvis nærmere undersøgelse af hvilken motorvej man gerne vil overnatte ved – at se nærmere på Links+Rechts der Autobahn.

Det er mange år siden jeg opdagede denne mulighed, og siden har det lille hæfte været købt nogle gange – og anvendt. Nu om stunder findes der også online muligheder (herunder på dansk) for at se løsninger.

[gard]

En anden mulighed er at se på et kort over Tyskland og udpege det omtrentlige sted man vil overnatte, søge på bynavnet og finde et hotel via turistkontorets anvisninger eller søge på denne side.

Jeg har skrevet et indlæg om overnatning langs autobahn A7 og i det nævnt en række byer, som er nærliggende at overnatte i, men der er naturligvis også andre steder undervejs det vil være en mulighed. Her er linket til overnatning langs A7.

Tags:
Forrige post

Overnatning i Lohfelden nær Kassel

Comments

  1. Pingback: Overnatning i Tyskland ved motorvej  – Jørgen Carlsen

Comments are closed.