Overnatning i Tyskland

Introduktion

Skal man holde bilferie i det sydlige Europa, kommer man ikke uden om at køre gennem Tyskland. Det tager sin tid, og konsekvensen af det er et behov for en overnatning i Tyskland.

Hvis du ved hvor du vil overnatte, er det let at bestille et overnatningshotel. Har du brug for en vis inspiration, håber jeg du finder den her på siden.

Ikke alle synes det er nødvendigt at overnatte, men mange gør det. Det medfører at nogle områder er mere søgte som overnatningssteder end andre. Men igen afhænger det, hvorledes man tilrettelægger sin ferie.

Handler det blot om at komme hurtigst muligt gennem Tyskland, er en overnatning nok. Vil man derimod gerne indlede ferien med at få sjælen med, undgå overanstrengelse og alt for mange køremæssige strabadser på de tyske motorveje, kan man udmærket vælge to overnatninger.

Dette sidste kan også være væsentligt at tænke med ind i planlægningen, når man har nået en vis alder. Tidligere var det sådan, at vi kørte til Østrig – som har været det foretrukne ferieland gennem mange år – med en enkelt overnatning. I flere år gjorde vi ophold i Iphofen, mellem Würzburg og Nürnberg. Så var der ikke så lang den sidste dag. Andre gange har opholdet været omkring Kirchheim.

Indhold i dette indlæg

Bestil hotel hjemmefra

Overnatning ved bestemte motorveje

God fornøjelse.

Bestil hotel hjemmefra

Søg Hoteller

Destination
Check-ind dato
Check-ud dato

De senere år har vi taget det stille og roligt den første dag og er kørt til Lübeck, Gadebusch, Ludwigslust eller Stendal. Det har været fint at gøre det sådan. Dagen efter er vi fortsat til Hof og har derfra ikke haft så langt til Østrig.

Det beror naturligvis på den enkeltes behov, hvad man synes er en god ide, men en ting forekommer vigtigt at være opmærksom på, nemlig det sikkerhedsmæssige. Det er godt at gøre sig tanker om sin kørekapacitet således at unødvendig overdrivelse – med deraf følgende øget risiko – bliver undgået.

Det er ikke mange gange vi er kørt uden at have bestilt hotel i forveje, Jeg husker en enkelt gang, hvor vi tog en afkørsel og måtte køre 25 km. før det kunne lade sig gøre at finde en by. Det er ikke sjovt.

Langt smartere er det naturligvis at vide hvortil man vil køre og finde frem til et hotel på de kanter på forhånd.

[gard]

I ønskes en rigtig god tur – og på gensyn en anden gang.

Overnatning langs forskellige motorveje i Tyskland

Herunder findes links til indlæg omhandlende stop-over-muligheder ved bestemte motorveje i Tyskland.

Overnatning i byer langs motorvej 7 fra Flensborg til Füssen.

Overnatning i byer langs motorvej A1 fra Heiligenhafen til Saarbrücken.

Tags: , ,
Forrige post

Hoteller til EM i Tyskland 2024

Næste post

Overnatning i Tyskland langs motorvej A1